Od dobre ideje do najbolje (HR) prakse!

MojPosao od 2010. godine nagrađuje uspješne projekte kojima su organizacije, timovi ili pojedinci unaprijedili svoje poslovanje i povećali kvalitetu rada svojih zaposlenika.

Dok se polako primičemo kraju još jedne (vjerujemo uspješne) poslovne godine, shvaćamo kako je došao pravi trenutak za pogled u ‘retrovizor sjećanja’ i osvrt na ideje, odluke i projekte koji su obilježili godinu na izmaku.

Konkretnije, idealno je to vrijeme za prijavu za nagradu Najbolje HR Prakse, i to našeg originalnog HR projekta koji je, doprinosom organizacijskog tima ljudskih potencijala, prošao razvojni put od dobre ideje do savršenog rješenja i time pridonio poslovnom uspjehu tvrtke, odnosno povećanju razine zadovoljstva i angažiranosti naših zaposlenika.

O kakvim je projektima riječ?

Možda ste kreirali novi sustav nagrađivanja vaših zaposlenika temeljen na njihovu učinku i time ostvarili značajan rast prihoda?

Ili ste, primjerice, redefinirali vaš proces regrutacije novih zaposlenika što je rezultiralo pronalaskom novih, kvalitetnih kandidata i snižavanjem stope neželjenih odlazaka radnika?

A možda ste uspostavili novi program mentoriranja i edukacije namijenjen studentima kao zalog za budućnost?

Ovo su samo neki od primjera dobrih i uspješnih HR praksi, a mi s nestrpljenjem očekujemo nove prijave inovativnih projekata koji promiču ulogu i utjecaj ljudskih resursa na cjelokupno poslovanje kompanija.

Stoga, prijavite projekt kojim se ponosite i uđite u konkurenciju za Najbolje HR prakse 2019.!

Nagrade će biti dodijeljene u okviru 8. HR Days konferencije, a rok za prijavu projekta je 20. veljače 2020. godine.

Podijeli ovu objavu