Anamarija Minarski

Direktorica odjela za zapošljavanje, upravljanje učinkom, razvoj i iskustvo zaposlenika u tvrtki Hrvatski Telekom d.d.

Anamarija Minarski, s više od desetljeća iskustva u upravljanju ljudskim resursima u tvrtki Hrvatski Telekom d.d., specijalizirana je za talent management, organizacijski razvoj i transformacijske programe. Kao direktorica u Hrvatskom Telekomu, odgovorna je za područje razvoja i edukacija, selekciju i zapošljavanje, uvodeći inovacije u HR procese i razvijajući održivi HR koji se usklađuje s tržišnim trendovima i potrebama u digitalnom dobu.

Njezina profesionalna strast ogleda se u stvaranju jasnih karijernih putova za sve zaposlenike i poboljšanju zadovoljstva zaposlenika, postavljajući Hrvatski Telekom kao primjer učinkovitog upravljanja talentima. Anamarija je igrala ključnu ulogu u transformaciji korporativne kulture, fokusirajući se na strateško planiranje i implementaciju inovativnih HR praksi u razvoju, upravljanju učinkom i HR business partneringu.

Prije dolaska u Hrvatski Telekom, Anamarija je stekla vrijedno iskustvo radeći u Podravki, gdje je kao menadžerica projekata za razvoj ljudskih resursa doprinijela unapređenju HR strategija na grupnoj razini. Njezino obrazovanje uključuje diplomu s Filozofskog fakulteta i dodatno usavršavanje u području ljudskih resursa.

Podijeli ovu stranicu
O predavaču
O predavaču