Najbolje HR prakse: Svojom inovativnošću istaknuli su se Bruketa&Žinić&Grey, NIL i Atlantic Grupa

Nagrada za najbolje HR prakse priznanje je predanom radu tvrtki i organizacija, timovima i pojedincima koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima

Naša priča polako se primiče kraju te se opraštamo od 11. HR Days konferencije. Dvodnevno druženje ove godine okupilo je više od 600 HR profesionalaca iz Hrvatske, regije i svijeta koji su nam se još jednom pridružili u Rovinju. Uz predavanja iznimnih stranih i domaćih HR stručnjaka, debate o aktualnim temama te praktične radionice, ovogodišnja konferencija je ponudila i sadržaj bez kojeg ne može i ne smije proći niti jedna naša konferencija – dodjele nagrada najboljim HR praksama.

Ovo priznanje MojPosao dodjeljuje od 2010. godine, a u međuvremenu je kroz ruke našeg žirija prošlo nešto više od 280 praksi. Naš stručni žiri u kojem su se našli Vanda Lugarov, MojPosao; Barbara Periša, Zubak Grupa; Nataša Margetić Lukić, Poslovna inteligencija te Emira Duratbegović, AS Holding, imali su zadatak odabrati pet finalista.

Prema njihovom sudu ovogodišnji finalisti su: NIL d.o.o., ATLANTIC GRUPA, DECODE, Bruketa&Žinić&Grey i Tisak plus d.o.o.

Publika daje odlučujući glas

Kako bismo žiriju pomogli u odabiru onih najboljih, svake godine ocjenjivačkom sudu pridružujemo dodatnog člana – našu publiku, odnosno sudionike konferencije. Uoči svečanosti dodjele nagrada, predstavnici HR odjela tvrtki koje su ušle u finale održale su kratke, desetominutne prezentacije, nakon čega je uslijedilo glasanje publike. Evo i konačnih rezultata:

Prvo mjesto osvojila je kompanija Bruketa&Žinić&Grey s projektom Biž&Bob. Drugo mjesto osvojila je tvrtka NIL d.o.o. i to za projekt RESET: Why focus on people&culture pays off, dok je treće mjesto pripalo ATLANTIC GRUPI s projektom Dan vrijednosti 2022.

HR prakse vraćaju se i iduće godine, a mi se veselimo novim prijavama inovativnih projekata koji promiču ulogu HR-a u kompanijama i na taj način unaprjeđuju kvalitetu rada svojih zaposlenika i poslovne rezultate.

Podijeli ovu objavu