Hrvojka Kutle

Hrvojka Kutle profesorica je psihologije, HR professional, Co-Active coach, mentor/trener leadership vještina i trener coaching vještina.

1999.godine zaposlila se u INA Trgovini kao organizacijski psiholog, prvenstveno radeći na poslovima regrutacije i selekcije. Prešavši u Zvijezdu i Agrokor koncern stekla je dodatno iskustvo rada kao HR generalist, a s razvojem funkcije ljudskih resursa u organizaciji postala je dio menadžment tima. Karijeru je nastavila u Iskon Internet i stekla dodatno iskustvo rada u upravljanju ljudskim resursima.
U to vrijeme počela se baviti trenerskim i savjetodavnim radom iz područja ljudskih potencijala, individualnog, timskog i organizacijskog razvoja. Od 2013.godine dio je menadžment tima Nove TV, da bi nakon 5 godina prešla u IN2 na poziciju direktora HR-a i komunikacija.
Jedna je od članica Upravnog vijeća Udruge U4HR kroz koju aktualizira svoju želju za dijeljenjem znanja i iskustva iz svojeg višegodišnjeg rada.

Uz mnoge edukacije i usavršavanja iz područja osobnog razvoja stekla je MBTI Certified Practitioner Diploma i AoEC Practitioner Diploma in Executive Coaching.
Nakon završenog CTI Coach Training Program-a 2020. godine (Co-Active Coach) nastavlja svoje coaching putovanje kao CO-Active Coach i član ICF-a.

Podijeli ovu stranicu
Speaker Details
Leave a Comment

Speaker Details