Tamara Milić

Tamara

 

Tamara Milić, direktorica je Sektora ljudskih resursa u kompaniji SPAR Hrvatska d.o.o. Posjeduje ekspertizu iz područja psihologije, ekonomije i radnog prava te rukovodeće iskustvo u području upravljanja ljudskim resursima u velikim organizacijama.

Po struci magistra psihologije sa završenim poslijediplomskim specijalističkim studijem Organizacija i menadžment na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, ima preko 13 godina iskustva u području ljudskih resursa u različitim industrijama. Kao voditelj funkcije upravljanja ljudskim resursima postigla je njezinu kompletnu transformaciju, razvila sve moderne i unaprijedila postojeće HR procese. O kvaliteti odrađenih aktivnosti i uspješnosti projekata koje je vodila svjedoče dobivene nagrade i priznanja.

Kompaniji SPAR Hrvatska d.o.o. pridružuje se 2018. godine na mjestu voditelja HR funkcije. SPAR Hrvatska treći po veličini trgovački lanac u zemlji i drugi najbrže rastući trgovac, danas broji 116 trgovina i više od 4600 zaposlenih. U bogatoj ponudi SPAR supermarketa i INTERSPAR hipermarketa u 36 gradova diljem Hrvatske, kupci mogu pronaći vrhunske proizvode SPAR robnih marki te proizvode originalnih brendova. Uvrštavanjem proizvoda hrvatskih dobavljača u svoj bogati asortiman, SPAR stavlja naglasak na hrvatsku kvalitetu i značajno doprinosi domaćem gospodarstvu, a po drugi puta i ove godine proglašen je najboljim trgovcem u zemlji prema izboru specijaliziranog magazina Ja Trgovac.