HR susreti na Student Future Dayu ZŠEM-a

9797d030-resize-820x0x100

Zagrebačka škola ekonomije i managementa najavljuje veliko okupljanje vodećih hrvatskih i međunarodnih tvrtki na jednodnevnom događanju 11. Student Future Day, 20. travnja 2016. godine. u prostorima ZŠEM-a, Jordanovac 110.

ZŠEM se može pohvaliti kako sustavno pomaže svojim studentima u pronalasku prakse i željenog zaposlenja, a cilj ovog projekta je omogućiti izravan susret diplomanata i ostalih studenata ZŠEM-a s predstavnicima poslovne zajednice na obostranu korist.

ZŠEM je poslovna škola u JI Europi i jedina je u Hrvatskoj s prestižnom AACSB akreditacijom, kojom je ušla među 5% najboljih poslovnih škola u svijetu. Proglašena je najboljom u Hrvatskoj već 8. godinu za redom, a ove je godine proglašena najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj sa značajnim međunarodnim utjecajem.

Nedavno je ZŠEM postao centrom izvrsnosti u edukaciji HR specijalista što je potvrdila američka udruga Society for Human Resource Management dodijelivši ZŠEM-u certifikat za najbolji MBA iz Upravljanja ljudskim potencijalima (uz još samo 16 sličnih studija u svijetu izvan granica SAD-a). Na ZŠEM-u studira oko 1200 studenata na tri četverogodišnja preddiplomska studija (ekonomija i management, poslovno pravo i ekonomija i poslovna matematika i ekonomija) i na jednogodišnjem diplomskom studiju (MBA – 9 specijaliziranih smjerova + General MBA i Executive MBA).

U proteklih deset godina na Student Future Day sudjelovalo je osamdesetak tvrtki, a većina ih se odazove svake godine. Među našim vjernim partnerima su: Adecco d.o.o., Lidl, Privredna banka Zagreb, Pliva, , KMPG, Coca-cola Hellenic, Podravka, Deloitte, Kaufland, Positive Equity, Platinum Invest, Zagrebačka banka, Proctor & Gamble I mnogi drugi.

“Osim klasičnog prikupljanja životopisa, kroz prisniji odnos sa studentima ovo je prilika za intervjuiranje velikog broja kandidata na jednom mjestu, predstavljanje tvrtke, dodatno obrazovanje u području upravljanja ljudskim resursima, razmjenu znanja i networking među ostalim djelatnicima iz struke”, kaževoditeljica projekta Jelena Janković te nadodaje kako studenti spremno dočekaju buduće poslodavce budući da prije samog eventa prođu detaljnu obuku pripreme za intervjue”.

Detalje ovogodišnjeg centralnog okupljanja HR-ovca u lovu na kvalitetne zaposlenike pronađite na Career centar ZŠEM-a ili izravno na jelena.jankovic@zsem.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *